Informatie Jeugdorkest

Informatie Jeugdorkest

Het jeugdorkest bestaat op dit moment uit ongeveer 25 enthousiaste jonge muzikanten. Het orkest staat onder leiding van dirigent Richard van Eden. Op de maandagavond repeteert deze club in verenigingsgebouw De Opmaat. Het jeugdorkest speelt muziek in alle stijlen. Zo wordt op dit moment muziek van de Blues Brothers gemaakt, er staan marsen op het programma en enkele solistische stukken voor saxofoon en klarinet met begeleiding van de rest van het orkest. Verder speelden ze stukken van Disney, Ilse de Lange, Nick en Simon, filmmuziek en nog veel meer.

Een belangrijk optreden elk jaar is het concert in de stadsgehoorzaal van Kampen. Ook zijn er optredens rond Koningsdag en met andere speciale gelegenheden. De jeugd heeft in het verleden al bewezen dat ze hun mannetje kunnen staan. Ze zijn kampioen geworden op het Nederlands kampioenschap marsconcours jeugdkorpsen in Vlissingen.

 

 

Wanneer het je leuk lijkt om muziek te maken samen met andere jonge muzikanten dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken op een repetitieavond. De repetities zijn altijd op maandagavond, van 18:30 tot 19:30 uur. Tussendoor is er tijd om even gezellig te kletsen en wat drinken en wat lekkers te halen in de kantine. In elke sectie kunnen we nog wel versterking gebruiken, zoals trombones, trompetten, slagwerk, bariton, klarinet en ga zo maar door.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisanne Sollie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Inlogformulier